Paralympiatravet

I lördags var det Paralympiatravet, där jag höll ett invigningstal. Jag var faktiskt mer nervös inför talet än när jag tävlingar. Många berömde mig för ett bra tal, men jag själv var in nöjd med mitt framförande.

Dagen började vid lunchtid med mingel och en trevlig lunchbuffé bestående av lite plockmat. Under tiden vi åt var det två tävlingar, där vårat bord vann en av tävlingarna så vi fick en stor korg med godsaker. Jag hamnade vid ett superroligt bord med bland annat Peter Forsberg, Lasse Granqvist och Hasse backe. 

Efter lunchen gjorde jag klart min travrad, som jag hade fått i uppdrag av ATG tidigare i veckan.  Det var ett Tillsammans spel, där man kunde köpa andelar och vara med på V75. Jag fick med mig hela 65 andelar, så jag kunde göra ett större system än vad jag är van vid. Det hela resulterade i att jag fick 7 rätt, men tyvärr gav det inte mer än 500kr totalt.

När det började närma sig för mitt invigningstal steg nervositeten men det var under kontroll. Men det var i riktigt skönt när det var klart, för då kunde jag lägga allt fokus på trav och festligheterna. Efter travloppen var slut fortsatte festligheterna med mer mat och trevligt sällskap.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter