Välkommen

Här kan ni läsa om mig, mitt skytte och tävlingar som varit. Nyheter om hur träningarna går, när och var tävlingarna går samt annan kringgående info. 

 


 

Nyheter

 • Mariestads skyttegille

  Mariestads skyttegille

  Igår var jag nere i skyttelokalen och kollade när alla barn tränade. Det är alltid kul att se när barn testar skytte för första gången. Det är även roligt att följa deras utveckling men tyvärr slutar många av dom efter ett tag. Men det får vi hoppas att det bli ändring på. Mariestads skyttegille är faktiskt en parasportförening, där är alltså en förening innom handikappidrotten. Så jag kan säga att alla är välkomna och prova, måndagar 18.00.

  2018-10-09 10:05
 • R5 tävling

  R5 tävling

  Då var sista tävlingsdagen till ända.Efter besvikelsen i R4 tävlingen med en usel final. Var jag taggad för revansch inför dagens tävling, denna gång i R5 (10m liggande).Första halvan av provskotten var inte speciellt bra, men andra halvan var bättre. När tävlingen började var jag superfokuserad och sköt riktigt bra första 30 skotten. Andra 30 var helt okej. Jag gick till final med 6 bästa resultat och kände att jag kunde mer. Men så blev det inte då jag började riktigt dåligt och kom  inte riktigt in i det förrän det var för sent. Så jag slutade tyvärr på en 7:e plats. 

  2018-09-29 22:34
 • Pre-Event Training R5

  Pre-Event Training R5

  Då var PET:en på R5 avklarad (Pre-Event Training, 10m liggande). Kom inte in i rätt känsla, för jag kände att det inte var något som riktigt stämde. Efter 15 min så tog vi ner geväret och fixade till jag lite. Efter det tog det inte lång tid innan jag var inne i rätt mode. Några provskott senare började jag en match, där höll jag en jämn och hög nivå. Jag snittade nästa 10.6 på varje skott, är ändå inte roligt nöjd med alla skott. Men det löser jag till morgondagens tävling. Start 13.15 och den kan följas här 

  För att följa tävlingen på datorn klicka här! 

  För att följa tävlingen på mobilen klicka här!

  2018-09-28 14:56

Fler nyheter

Nästa tävling

9 - 19 Feb, Al Ain, Förenade Arab Emiraten

*PET - Pre event training
*R9 - 50m liggande
*R4 - 10m stående 
*R5 - 10m liggande 

Ekonomiska bidrag från privatpersoner

Kristina Pettersson

Anders Pettersson

Kjell-Göran Andersson

Bengt Bagge

Christina Bagge