Guld sponsorer

FX Airguns är ett lokalt företag som tillverkar luftgevär för jakt på export. Jag har samarbetat med FX Airguns i några år. Det är även här jag jobbar 50%, jag ser bland annat till att personalen har det bra. 

På Permobil sätter vi människorna som använder våra produkter i främsta rummet. Vårt syfte är att skapa innovationer för individer, att skapa avancerade supportlösningar som berikar livet för människor som lever med funktionsnedsättningar. 

På ICA Kvantum Oxen hittar du både vardagsmat och delikatesser från när och fjärran. Oxen bjuder på tips, provsmakningar och rejält med matinspiration.

Vi på Indufa Förvaltning AB kan erbjuda allt från fräscha kontorsvåningar till stora industrihallar och attraktiva butiksytor.

I hotellfamiljen och varumärket Meeting Småland Hotel Group ingår Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge. Vi brinner för att skapa möten att minnas och har specialiserat oss på att ta över unika hotell och destinationsanläggningar mitt i hjärtat av Småland. Hos oss står alltid du som gäst i centrum och tillsammans ser vi till att skapa möten att minnas. Varmt välkommen att besöka oss, mitt i hjärtat av Småland!

SMDF är en stiftelse vars ändamål är att stödja forskning och sprida information om Duchennes- och Beckers muskeldystrofi, vilket är sjukdomen jag själv har. Jag är ambassadör för SMDF och skriver en del på deras facebook och deras hemsida.