Paralympics 2020
Tokyo, Japan

Nu har jag börjat att smält det jag åstadkom i Tokyo. Det har varit en helt fantastisk tid sen jag kom hem från Japan, fast jag varit hektiskt med alla gratulationer. Det var första gången jag kunde tänka mig att åka hem efter en tävling, vilket är ovanligt. Jag kommer definitivt att åka tillbaka till Japan om jag får chansen. Alla japanska volontärer vara så trevliga och hjälpsamma. Vill även åka tillbaka för att testa den japanska maten och kulturen känns så harmonisk.

Resan till japan började egentligen några dagar innan själva flygresan med två coronatest (96 & 72-tim). 72-tim testet gjorde vi uppe i Stockholm, där vi samlades för flygresan dagen efter. Utöver coronatestet i Stockholm fick även den sista infon innan resan.

När vi landade var vi tvungna att visa två negativa coronatest, vaccinationsintyg, inresedokument och appar hos 40 olika personer. Efter detta var vi ändå tvungna att göra ytterligare ett coronatest. Efter ca 30 min väntan fick vi tillbaka svaret på testat och vi kunde gå vidare för att hämta alla väskor och bege oss till tullen med våra vapen. I tullen fick vi går in, en och en i ett rum med 25 japaner, var av hälften var poliser. När alla var klara kunde vi äntligen gå till bussen som körde oss till den  paralympiska byn.