WC-Tävling i Al Ain, UAE 2016

loading...

Utrustningskontroll och träning
21 Jan var det utrustningskontroll och den gick hur bra som helst. Är nog första gången jag gick igenom utan hinder. Jag passade även på att träna R5 igår, det gick relativt bra för att vara första träningen på denna resa. Ljuset i skyttehalen var bra och alla saker med gevär och utrustning var bra.

Träning och tävling
Efter några dagars slappande vid poolen på förmiddagarna så var det äntligen dags för R4 träning. Började träningen med att få ett plastkort i ögat, så första 20 provskotten gick katastrof dåligt. Efter det gick det ganska bra, men på grund av att det var ganska varmt i 10-metershallen fick jag handsvett vilket gjorde att min hand gled på handtaget. 

26 Jan var det äntligen dags för R4 tävling. Provskotten gick ganska hyfsat måste jag säga. Var inte jätte nöjd med resultatet 628,1 men det räckte till en 7:e plats in i finalen. Dock fick jag inte till finalen som jag ville utan jag åkte ut först och slutade på en 8:e plats.

27 Jan stod det R5 på tävlingsprogrammet. Som så ofta sköt jag fantastiska provskott. Men när väl tävlingen började gick allt åt helvete rent ut sagt. Jag hamnade långt ner i resultatlistan. Nu är det bara att bryta ihop och komma igen.