Resan hit

Flyget gick den tiden det skulle vilket var skönt. Efter ca 1 timme blev jag erbjuden en väska med pyssel jag tackade faktiskt nej. 
Efter ytterligare 1 timme fick jag ett stort fat med frukt, vilket var jätte gott. Jag som ändå inte äter flygplansmat blev inte erbjuden mat. När det senare var dags för kvällsmacka fick jag ett litet fat med frukt. 

Efter 2 timmars fixande med väskor, rullstolar och vapendeklaration var det dags för bussresa på 2 timmar. Bussresan brukar ta 1,5 timme i vanliga fall men vår chaufför hittade inte till Al Ain utan fick stanna en bil på motorvägen och fråga efter rätt väg. Efter mycket om och men kom vi fram till Al Ain, väl där hittade han inte vårt hotel utan fick be en taxi att visa vägen. 6.00 anlände vi hotellet och kunde checka in. Efter incheckningen gick vi och åt ”frukost” och sen la vi oss och sov några timmar. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter