Sista chansen nu

Idag hade jag min sista tävling här i Granada. Det var även sista chansen att knipa en kvotplats till paris. Eftersom vi alltid är väldigt många på R5 och det är många ruskigt bra skyttar. Jag visste att det skulle krävas typ personbästa av mig för att går till final och vara säker att kunna slåss om den sista viktiga kvotplatsen. Jag tänkte också att om jag sköt en hög poäng men missa final, ändå kunde ta sista kvotplatsen.

Jag hade en riktigt bra känsla efter gårdagens PET (Pre event traning). Vilket var skönt efter R9 misslyckandet. Men det fanns ändå några detaljer som behövdes förbättra. Det brukar bli bättre fokus på själva tävlingen. På provskotten idag fortsatte jag med den sköna känslan som jag hade efter PET:en. När matchen sedan började blev jag lite för tuff och tog i lite för mycket och sköt en 9.9. Skit, tänkte jag och sköt nästa skott mer försiktigt. 10.8 Yes, revansch. Sen var resten av tävlingen skjut jobbig för psyket. Kom liksom aldrig in i rätt mode utan fick kämpa som ett djur. Den där kvotplatsen rök åt skogen. Vilket känns skit jobbigt!!! Nu får vi hoppas på ett wildcard. Jag får väl trösta mig med att jag kämpade hela vägen och avslutade med två perfekta 10.9:or. Slutade på en 18 plats av 40 atleter. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter