R4 PET (Pre Event Training)

Idag, lördag, fick jag ta den tidiga bussen igen då jag hade PET (Pre Event Training) på R4. Eftersom jag hade fått sänka (se tidigare inlägg) siktet så kände jag att jag vill vara klar för träning 15 min tidigare så jag kunde kolla om allt var bra. Fick skruva lite till på geväret men nu är det bra.

Själva PET:en gick ungefär som vanligt, lite halvdåligt. Sköt ca 20 provskott innan jag körde en match. Började matchen halvdåligt, repade mig lite de två nästkommande serierna men sköt sedan en dålig serier på 103.8. Avslutade dock lite bättre och överlag är jag nöjd med PET:en. Sköt minst ett dåligt skott i varje serie. 

Imorgon är det dags för första tävlingen för min del. R4 (stående 10m) startar 3.45 svensk tid och ev final startar 9.00 svensk tid. Här kan ni följa tävlingen live på denna sida: 

http://results.sius.com/ShootEvent.aspx?Championship=Sydney2019WSPSChampionships20191010SydneyAUS&ShootEvent=AR60_R4X

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter