VM i Australien

Då var jetlegen snart borta och vardagen är i fullgång. Har redan hunnit ta prover, lagat bilen och dubbla besök på KSS. Visste dock om allt detta innan jag åkte till Australien. 

Som ni säkert vet gick det inte riktigt som jag tänkt mig på mina individuella tävlingar på VM i Australien. 

10m grenarna har jag nu i efterhand analyserat och insätt att jag hade någon typ av prestationsångest i inledningen av varje match. Vilket jag ska lägga mer jobb på under vårens tävlingar. 

Som jag skriv i ett tidigare inlägg så blåste jag bort ordentligt på 50m grenen. Visste ju det dagen innan att det skulle blåsa långt över min kunskapsnivå, när det gäller vind. Har aldrig varit i närheten av att träna i sådan vind, men det blir det ändring på under våren. 

Men på sista tävlingen Team mix som den heter. Jag och min landslagskollega Ellinor kompletterade varandra superbra och fick ett bra resultat. Även i finalen lyckades vi med bedriften igen och tog hem ett VM silver och Sveriges andra medalj under VM:et i Australien. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter