2021

Jag vill tacka för all support och allt stöd jag fått under 2021. Tack vare all support jag fått har jag orkat att motivera mig att träna. Jag vill rikta ett extra tack till min idrottspsykolog Tommy Karls för all hjälp jag fått.

Det har hänt mycket under 2021. Här kommer en kort resumé.

I början av året fick jag inte åka till min favorit bana, förenade arabemiraten. Enligt UD så var det utreseförbud för icke nödvändig resa. 

EM i Slovenien blev inställt, det hade varit mitt första EM. Men det får jag vänta med tills mars i år om inte corona ställer in den också.

Men sen kom en ljusglimt. En tävling i Serbien blev av. Mitt i sommaren blev det och jättevarmt var det. Konstigt nog tyckte till och med jag att det var för varmt. Jag presterade på absolut högsta nivå och det resulterade i ett guld och ett silver.

Sen kom årets höjdpunkt Paralympics i Tokyo. Efter lite strul med siktet lyckades jag prestera på den yttersta elitnivån och sköt hem ett paralympics guld till Sverige. Denna prestation har lett till stor uppståndelse i media och många fina utmärkelser, bla Jerringpris-nominering.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter