Eliminering

Då var min första eliminering avklarad och jag är nöjd med resultatet. 
Jag började matchen inte speciellt bra utan fick kämpa under första 10 skotten. Men det släppte efter 15 skott, sen behöl jag fokus nästan hela vägen i mål. När det var 10 skott kvar kommer Jonas fram och säger att jag ska prova en finalstart eftersom det är 10 poäng ner för att åka ur. Så när det är två skott kvar tar jag ner geväret och sätter tillbaka det och prövar vår taktik och det fungerade igen. 

Jag gick vidare som topp 10 och får skjuta tävling imorgon, fick samma banan som idag. Tävlingsstart 13.15 (Swetid 10.15). Tävlingen går att följa på sius results live. 

Obs får tyvärr inte länken att fungera men sök på sius results live. Tävlingen går i Al Ain och grenen är R9.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter