Hemresan

Denna gång hade vi bättre flygtider hem från Förenade arabemiraten. Flyget gick på eftermiddagen istället för på morgonen, så vi slapp att åka från Al Ain mitt i natten.

Innan bussen till flygplatsen i Dubai gick han vi äta frukost, vilket var gött. Efter en seg bussresa anlände vi flygplatsen i lagom tid och vi kunde börja incheckningen. 1,5 timmes incheckningen av alla saker, rullstolar och vapen, kunde köp lite lunch och något i texfreen. Då jag tog en plats åt Sverige till Paralympics 2020 så köpte jag en flaska champagne. 

Ombordstigningen och flygresan gick bra och vi landade enligt tidtabell. Då vi landade sent på söndagkväll så fanns det inga tåg som passade så vi fick sova en natt i Stockholm. Eftersom det var söndag så var inte hotellets restaurang öppen utan världens bästa Syster och världens bästa Micke hade fixat pizza och champagne åt oss. 

På måndag morgon tog vi tåget till Skövde där vi blev hämtade. Jag och pappa hade tagit semester, vilket var välbehövligt med tanke på njurstensmärtan jag dras med. Stackars mamma gick dock och jobbade, starkt gjort. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter