Formsvacka

Just nu är jag inne i en formsvacka och på tisdag börjar träningslägret inför VM. Hoppas det släpper och formkurvan vänder åt rätt håll.

Trotts varmt och skönt väder med lite vind, gick träningen inget vidare igen. Jag skjuter stundtals några riktigt bra skott och sedan en dålig 9:a. Det är det lilla extra som inte riktigt finns där just nu. Men jag tror och hoppas att formen vänder snart. 

I fredags lämnade jag in skyttejacka för två små justeringar. Jag klippte av lite på ena ärmen och lite längst ner på ryggen. Så nu är det lättare att få ner jackan i bak. 

På tisdag åker jag ner till Ystad på träningsläger inför VM. Det ska bli kul att köra lite hårdare och intensivare träningspass på samtliga grenar. Jag tycker det är roligare och mer givande att träna med andra emellanåt.  

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter