R9 guld

Idag var det sista tävlingen för mig under denna resa. Den kunde inte sluta så mycket bättre. Jag vann nämligen för första gången i min favorit gren R9 (liggande 50m).

Provskotten på grundomgången var riktigt jäkla bra på slutet så jag kände mig ordentligt redo för match. Kanske lite väl redo så här i efterhand, för jag började inte speciellt bra. Men jag bet ihop och kämpade mig igenom grundomgången och slutade på en 5:e plats och ytterligare en final var ett faktum. Yes!!! Jag älskar finaler. 

I finalen var provskotten ganska spridda. Provskotten i finalen är mest för att komma in i rätt mode. Tyvärr sköt jag en 9:a i första skottet, så i början låg jag 5:a men från mitten av finalen började jag klättringen mot guldet. Som jag knep efter lite dramatik under den sista skotten då det inte skilde mycket. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter