R9 PET

Då var R9 (liggande 50m) PET:en klar. Kom snabbt iordning och kunde börja provskotten direkt när vi fick börja skjuta. Efter ett gäng provskott började jag som vanligt att skjuta en match. Vinden och temperaturen var ganska snäll idag. Men man var ändå tvungen att vara mycket vaksam på vindförändringarna så inte skotten drog iväg. Hade bra koll på det så det blev ett bra träningsresultat trots en skitdålig sista serie. 

Efter lunchen körde jag ett träningspass till. Gjorde mig i ordning på sedvanligt sett och åkte fram till banan. Där började jag sikta in mig och det tog ett tag innan jag kände mig nöjd. Efter ca 10 provskott tog jag ner geväret då jag kände att min hand började somna. Några minuter senare tog jag upp geväret igen och kände att allt var bra. Jag återupptog provskotten och sedan började jag en match. Dock började jag som jag avslutade PET:en skitdåligt men tog mig samman och avslutade bättre. Landade på en fin poäng. 

Imorgon kör vi R9 tävling start 05.15 svensktid ev final 07.45 svensktid 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter