Uppdatering av skyttesaker

Under gårdagen började vi fixa iordning mitt skyttebord så det passar på min nya permobil. Jag har även fått tillbaka mitt luftgevär som varit på survice. 

Igår började vi (jag & pappa/PT) ändra på skyttebordet så det skulle passade på min nya permobil. Fästena som bordet ska sitta i var längre isär än på den gamla, så vi var tvungna att göra bordet längre. 

För två veckor sedan fick jag hem min nya fjäder/klyka, den är betydligt hårdare och mer stabil än den gamla. Fick även tillbaka mitt luftgevär i fredags då den har varit på service ett tag. Så ny är den som "ny" och den har en mer samlad träffbild (spridning av skotten). Alla dessa ändringar ska provas ikväll. 

Nu är det ca 2 veckor till träningsläger och 1 månad till årets första WC-tävling och den går på min favorit bana (Al Ain, Förenade arabemiraten)

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter