Korea del 1

Då har jag varit här i Korea i 5 dygn. Jag har bla hunnit med att träna på alla grenarna och besiktat alla sakerna.

R9 (50m liggande) 
Efter en trevande start på träningen, kom jag till slut in i rätt tempo och skotten satt där dom skulle. Jag genomförde en riktigt bra träning som jag är mycket nöjd med. Det var längre sedan jag sköt R9 så bra, så det ser lovande ut. 

R5 (10m liggande)
Det var både kul och skönt att skjuta R5 då jag har lagt mycket fokus på R4 den senaste tiden. Emellanåt gick det faktiskt riktigt bra och de höga 10:orna kom en efter en vilket alltid är skönt. Lite mer träning på R5 blir i slutet av tävlingarna.

R4 (10m stående)
Fick börja med att skruva lite på geväret för att komma ner till siktet. När jag tillslut kom ner till siktet, kunde jag börja skjuta. De första 20 skotten var höga men sen blev det bättre och jag hade en perfekt träffbild. Sköt en hel match där början var strålande men jag kroknade på slutet men jag är nöjd ändå. I morgon är det dags för PET (Pro Event Traning, matchträning)

Besiktning
Besiktningen gick enligt plan dock var det lite struligt att få igenom fjäderstödet. Det är alltid skönt när besiktningen är klar.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter