En mycket bra R5 PET

Idag, måndag, har jag haft PET på R5 (liggande 10m). Jag la gårdagens missöde bakom mig och sköt en riktigt bra träning. 

Eftersom jag hade PET tills lunchen var slut fick jag äta innan. Lunchen var återigen god, det har varit bra mat varje dag. Börjar dock bli lite enformigt men så är det på skyttetävlingar tyvärr. När lunchen var uppäten var det dags för mig att göra mig iordning. Var tvungen att ändra lite på höjden på bordet och lite andra saker då jag fick sänka mitt sikte (se tidigare inlägg) för att det skulle kännas bra. När det var gjort kunde jag börja provskotten. Det blev ca 30 provskott innan jag började en match. Matchen kändes riktigt stabil och jag höll rätt tempo nästa alla 60 skott. 

Imorgon gör vi lika så får vi se om det räcker till final. Topp 8st i grundomgången av 65st är det som gäller för final. Start 05.15 svensk tid, ev final 09.45 svensk tid. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter