Sponsor uppdrag Permobil

I onsdagsförmiddag åkte jag och två assistenter till Sundsvall, för att på torsdagmorgon befinna mig på Permobils huvudkontor. Permobil är nämligen en av mina stora sponsor.

På torsdag morgon blev jag intervjuad inför hela Permobils huvudkontor och produktion. Efter intervjun var det många som kom fram, pratade och frågade saker. Några provade att sikta med mitt gevär och några provade min Paralympiska medalj.

Jag passade också på att kolla rund lite, fick även hjälp att fixa en sak på min Permobil som börjat krångla. När det var fixat skulle jag vidare till ett möte med en design/utvecklingsgrupp som ska lacka om min permobil inför VM. Slutligen blev det en rundvandring på själva kontoret innan det var dags att åka hem igen.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter