Ny permobil

Igår fick jag hem min nya permobil. Tyvärr kan jag inte använda den än då det inte finns någon fästen för förankring i bilen. Så jag måste åka till StarMobility i Bankeryd för att fixa ett sådant fäste.

Min gamla permon har jag haft i 12 år och den har fungerat utmärkt tills i höstas då den utan anledning tvärstannar. Det finns inga reservdelar till permon så jag tvingades till att byta, vilket jag helst inte ville till en början. För de nyare modellerna är högre och då är det omöjligt att äta. Det blir nämligen för långt mellan bordet och munnen om jag ens kommer under bordet. Men vi hittade en permobil som är lika låg som den gamla, vilket var jättebra. 

Har varit och provat upp den nya permobilen två gånger och igår kom den hem. Den stora skillnaden mellan permobilerna är att joysticken är lättare och jag når knapparna för att ändra ryggstödet. Tyvärr kan jag inte använda den än då det inte finns någon fästen för förankring i bilen. Så jag måste åka till StarMobility i Bankeryd för att fixa ett sådant fäste. Ska åka dit nästa vecka.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter