Parasportgala & Paralympiatravet

Parasportgalan

I kväll är det dags för parasportgalan där jag är nominerad till årets manliga idrottare. Det är ett starkt startfält så det kommer bli svårt att ta hem det, men man hoppas ju alltid. Galan kommer att sändas på Sportbladet med start 20.00. Klicka här!!!

Paralympiatravet

Och imorgon är det Paralympiatravets final, det jag ska hålla ett invigningstal. Det kommer att bli kul men också väldigt inspirerande. Jag har ju ett intresse för trav vilket är passande. Jag har även fått i uppdrag av ATG att göra en travrad, som man kan köpa sig in på. Klicka här!!!

Intervjuer med Aftonbladet och Expressen

Under veckan som varit har jag haft intervjuer med både Aftonbladet och Expressen. Det är alltid kul att bli uppmärksammad och få vara med i intervjuer av olika förslag. Dessa artiklar kan ni läsa på dessa länkar. Aftonbladet klicka här!!! Expressen klicka här!!!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter