Halvtidsrapport

Då var det halvtid på träningslägret här i Ystad. Har bara tränat 50m än så länge och resten av veckan blir det 10 m. 

I tisdags åkte jag ner till Ystad med två assistenter för träningsläger. I onsdags valde jag att inte träna något då jag inte hade min laddare med mig. Mor och far skulle åka ner på onsdagkväll, tyvärr så krånglade deras tågresa. Först var tåget 3 timmar försenat innan start, sen blev det inställt. Vi fick ett mail att man kunde boka om kostnadsfritt, så vi gjorde det. Men det blev lite förseningar på det tåget också. Det slutade att dom kom ner 3 timmar sent. 

Igår morse (torsdag) så hämtade jag mor och far på deras hotell när jag lämnade grabbarna på tågstationen. Sedan åkte vi direkt till 50m banan och började träna. Efter 30 min iordningställande körde jag igår förmiddagspasset. Det blev ungefär 30 provskott innan jag kom in i rätt mode. Då startade jag en ”diskussionsmatch”, en match med diskussion efter var 10:e skott. Direkt efter det körde jag en riktigt match. Båda matcherna gick bra och jag kände att formsvackan började vända. Tyvärr så gick det sämre efter lunch, då hade det börjat blåsa lite och jag var även lite seg. Avslutade ändå träningen med en tuff ”blindmatch”, alltså titta när jag siktar och blunda när jag avfyrar. 

Idag (fredag) åkte vi direkt till 50m banan och idag blåste det mer. Vinden tog inte skotten speciellt mycket ändå, vilket var skönt. Efter några mindre antal provskott än dagen innan kände jag mig redo för en ”diskussionsmatch” vilket resultera i ett helt okej resultat runt 617. Tog en 5 minuters paus och sköt 5 provskott. Började sedan en riktig match. Den matchen var både tuff och seg. Hade det lite tungt med andningen. Lyckades ändå hålla ihop hela matchen fick en okej poäng. Efter den matchen tog vi en längre paus med lite fika. Sköt därefter 2 riktiga matcher med 5 minuters paus emellan. Nu var det inte alls lika tufft och jobbigt med andningen, vilket kändes jätte skönt. Resten av veckan blir det 10m träning med avbrott för info om Paralympics i Tokyo.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter