En helg i Stockholm

I fredags åkte vi till Stockholm för att träffa Annie (syrran) och Micke. När vi kom till Stockholm så åkte vi direkt till Hotellet (Quality hotel Friends) som ligger vid Friends Arena och MOS (Mall of Scandinavia). Efter vi checkat in på hotellet gick och shoppade på MOS  innan vi gick tillbaka till hotellet och åt. Jag åt rökta räkor till förrätt, entrecote med pommes som huvudrätt och till dessert vit kladdkaka med rabarber. När klockan närmade sig 20 var det dags att gå till Friends Arena för att kolla på Sverige - Malta i EM-kval (Sverige vann med 3-0). Efter matchen gick vi till hotellbaren och tog ett glas champagne.

I lördags gick vi till Smaka på Stockholm i Kungsträdgården. Smaka på Stockholm är en typ av mat och dryckfestival där restauranger och foodtrucks erbjuder sina maträtter till en lägre kostnad. Jag åt bl.a. ostron, Skagen sliders och burgare. Även denna dag blev det lite shopping.

I söndags kom Annie och Micke och åt frukost med oss på hotellet, vi passade också på att kolla på Mickes nya bil. En riktigt snygg BMW. När vi hade kollat klart gick vi tillbaka till hotellrummet och packade vi iordning allt och checkade ut. Då vi var tvungna att gå igenom MOS för att komma till pendeltågsstationen passade jag på att köpa en dataväska jag kollat på flera gånger under helgen. Det blev även ett kortfodral. Sen tog vi pendeltåget till centrum och shoppade lite till innan vi tog X2000 hem. Eftersom vi var lite trötta efter helgen orkade ingen laga mat så vi hämtade mat från resturang Grottan (kinamat).

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter