Missade finalen och kvotplats

Idag hade jag tävling på R9 (Liggande 50m) och det gick inte som jag trodde. Jag missade final och därmed rök ännu en plats till Paralympics åt skogen. Det börjar kännas att kvotplatsen till paris glider mig ur händerna, men jag tänker inte vika mig förrän slaget om kvotplatserna är över.

Dubbla träningspass

I söndags var det äntligen dags för min favorit gren R9 (Liggande 50m). Då det ändå var friträning hela dagen valde vi att köra dubbla pass med nudellunch mellan. När vi började första passat hade jag fått värk i vänster skinka igen, så jag tog en Alvedon. Under första träningspasset testade jag vinden för att veta på vilka vindar jag inte kunde skjuta på. När jag hade bestämt det, startade jag en match. Jag sköt en del dåliga 9:or, men det var också många bra 10:or som vägde upp 9:orna. Det var betydligt bättre fokus under andra passet, men återigen några riktigt dåliga 9:or.

PET

Eftersom vi körde dubbla träningspass på söndagen. Sköt jag ett lite lättare pass på PET:en (Pre Event Traning). På PET:en sköt vi provskott tills jag kände mig redo för en match. Började dock lite svajigt men kom sedan in i det och var jag ganska nöjd efteråt.

Tävling

På provskotten och under 40-skott höll jag till planen. Men tyvärr började jag tänka för mycket och var inte tillräckligt noggrann när jag siktade. Så jag sköt några dåliga 9:or och 10:orna var inte bra nog för att väga upp 9:orna. Därför missade jag finalen och chansen att ta en kvotplats.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter