En bra tävling

Igår hade jag R9 (50m liggande) tävling i 13 grader. Det var tyvärr lite för kallt för mig, men jag löste det bra ändå.

Då det var kallt på 50-metersbanan gjorde jag mig i ordning inomhus och väntade in i det sista innan jag åkte ut på banan. Efter 15 minuters inriktning och iordningställande, var det äntligen dags för provskott. Vilka fina provskott det var, riktigt höga 10:or emellanåt. Matchen började dock inte riktigt lika lysande. Så efter 20 skott låg jag utanför final och efter ytterligare 20 var det en bit kvar till en finalplats. Då blev jag förbannad på mig själv, så det sista 20 skotten var riktigt bra och jag tog mig till final med 4:e bästa resultat.

Mellan grundomgången och finalen passade jag på att värma mig ordentligt. Jag gjorde som innan grundomgången, att jag väntade in i det sista innan jag åkte ut i kylan. Reporting area var nämligen ute i kylan tråkigt nog. 

Jag fick geväret att sitta ordentligt och jag hade en känsla av lugn i kroppen. Det syntes på provskotten också. Jag började finalen bra och låg länge med runt 4:e platsen. Blev tyvärr för het och brände en dålig skit 9:a och åkte ut med 0.2 poäng och slutade på en 5:e plats.

Nu siktar jag på en bra träningssommar och hoppas jag hittar någon bra tävling också. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter