Tävlingen i Hannover

Då var man hemma igen. Det har varit en rolig och intressant tävling. Jag tog mig till final i alla grenarna och är väldigt nöjd totalt sett. Är mest nöjd med min prestation på R9.

I R5 (liggande 10m) gick grundomgången bättre än jag trodde, så där är jag nöjd. Hade högre förhoppningar i finalen men blev mer nervös än vanligt och började slarva med detaljerna. Slutade på en 6:e plats så det är okej. 

R4 (stående 10m) där hade jag stora problem med att geväret inte ville sitta ordentligt i jackan. Så det måste jag fixa till så det inte händer på VM i höst. Får helt enkelt jobba mer på R4 under sommaren. Kanske blir så att jag ändrar skjutställning till en mer upprätt ställning. Gick ändå till final och slutade på en 7:e plats. 

R9 (liggande 50m) gick bättre än jag trodde. Förhållanderna var inte direkt på min sida, 11 grader och lite vind. Efter 4 halvdåliga serier, fick jag skyttet att fungera bättre de 2 sista serierna. Jag tog mig till ytterligare en final och denna gång kände jag att jag var med ordentligt från början. Tyvärr så blev jag för het och drar en dålig skit 9:a och åker ut som 5:a.

Det var första men definitivt inte den sista tävlingen i Hannover. Detta var också början på min träningsplan inför VM i Sydney i oktober. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter