Paralympiatravets final

Då det var ATG som var med och ordnade Parasportgalan bjöd dem in alla som var med på galan att delta på Paralympiatravets final som var dagen efter. Så under lördagen var det trav vilket jag tycker är riktigt kul att spela på. Vi parasportare hade det stora uppdraget att dela ut pris till ägare, tränare och kusk som vann loppen under dagen.

Eftersom ATG ville att vi skulle delta på travet, så bjöd de på lunch och middag. Lunchen var en helt fantastisk buffé med tapas-liknande mat. När alla lopp var slut kunde vi byter om innan det var dags för middag. Middagen började med mingel med mousserande dryck och det fanns in ostron bar där det stod en och öppnade ostron åt oss. Det var kanadensiska ostron vilket var supergott. Medan vi minglade och åt ostron dukades det sista på skaldjursbuffé upp. Det var en helt fantastisk skaldjursbuffé med rökta räkor, vanliga räkor, havskräftor, blåmusslor, röror och bröd. Senare under middagen kom det även fram krabba.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter