Träning och besiktning

Idag stod det R9 träning, R4 träning och besiktning på programmet.

Började dagen med 25 min bussresa till banan där jag började med att träna R9. Efter ca 30 min av bordfixande och gevärsskruvande kunde jag börja träna. Då jag inte tränat R9 speciellt mycket då det är svinkallt hemma. Sköt jag ca 30 provskott innan jag riktigt kom in i det. Efter några provskott till började jag en match är ganska nöjd med helheten trots att jag fick en dipp i andra 10-skottsserien, landade jag på en fin poäng strax under 619. 

Då jag blir extra nervös och oftast är för het i finalerna så passade jag på att träna några finalstarter. Och jag måste säga att sedan jag började träna finaler för några veckor sedan känns det redan bättre.

Innan vi körde igång R4 tog vi en välbehövlig lunch bestående av kyckling och biff, vilket var okej. Allt kändes återigen bra på R4 fronten. Och jag leverade en klart godkänt resultat trots en låg 103 i andra 10-skottsserien. 

Eftersom jag tränade två pass hade kön till besiktningen nästa försvunnit fick dock vänta en stund på jacksektionen då den tog lång tid för alla skyttar. Besiktning gick bra och jag gled igenom utan problem. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter