Märklig tävlingsdag

Idag har det varit en väldigt konstig och spännande dag. Med smärta och dråpligheter.

Då har man tävlat på ”riktigt” för första gången i år. Men det kunde ha slutat mycket tråkigt. 10 min innan jag skulle åka med bussen till banan. Fick jag ett njurstensanfall och under bussresa hade jag sjukt ont. Som tur var hade jag med värktabletter så jag har haft njursten förut. När jag kom till banan tog jag en tablett och smärtan började av ta 15 min senare. 45 min efter jag tog tabletten och att provskotten började var smärtan över. 

Själva tävlingen sen gick riktigt bra och jag hade riktigt bra fokus i 40 skott. De sista 20 skotten tappade jag fokus fullständigt och de sista 6 skotten var bedrövliga. Jag slutade på en 4:e plats efter grundomgången.

Starten av finalen var inte jättebra men jag var inte helt borta. Fast sen kom ett rejält bakslag då jag inte hade koll att det var 1 min 50 sek på 5 skott så jag hann inte skjuta alla skott. Och där var den finalen körd. Men nu har jag lärt mig tiden. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter