25 års firande

De senaste dagarna har jag mått stålande, inget slem och ingen njurstenssmärta. Jag har även fyllt 25 år, så nu är jag närmare 30 än 20.

I torsdags fyllde jag 25 år och jag var bjuden på restaurang av mor och far. Vi var på Sill & Dynamit (Mariestads bästa restaurang enligt mig) och åt 3-rätters. Jag åt den godaste huvudrätten någonsin. Det var en perfekt stekt oxfilé, friterade mosbollar, rökta tomater och rökt tryffelsmör. Naturligtvis drack jag champagne till maten.

Innan vi åkte till restaurangen kom C-G förbi med ett paket innehållande en champagne, en kladdkaka och ölkorv. C-G är min gamla skolassistent som jag hade i 12 år, så vi känner varandra ganska väl. Väldigt tacksam över att jag hade samma assistent under hela skoltiden. Det var inte bara C-G som kom förbi med paket, utan Karin (Min kusins mamma) kom också förbi. Av Karin & Co fick jag champagne, goda ostar och delikatess skinkor.

Tidigare under dagen fick jag champagne och cava av Johannes och Pontus. 

I fredagskväll kom världens bästa syster och världens bästa Micke hit för att fira mig. Jag fick en jättefin GANT tröja och en rosé champagne från syrran. Av Micke fick jag en Dom Perignon 2008 champagne som jag ska dricka med andakt vid något speciellt tillfälle. Båda champagneflaskorna kommer från Moet & Chandon.

Medan jag öppnade paketen åt vi delikatesserna från Karin & Co, vilket var supergott. När denna lilla förrätt var uppäten var det dags för varmrätt (hjort med rotsaksgratäng). Det var första gången jag åt hjort och det var jättegott fast jag trodde att det skulle smaka mer. 

I lördags hade jag bjudit hitt släkten på fest. När gästerna kom bjöd jag på smårätter och champagne förstås. Någon timme senare bjöd jag på grillad kyckling och fläskfilé som jag hade marinerat i ett dygn. Till det serverade jag potatisrosor, hemgjord BBQ-sås och fetaoströra med vitlök. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter