SMDF:s symposium 

Har under helgen varit och föreläst på SMDF:s symposium i Stockholm. 
SMDF är en insamlingsstiftelse för muskeldystrofiforskning, dvs min sjukdom.

I torsdags så åkte jag till Stockholm för att vara med på SMDF:s årsmöte. Där berättade jag om min satsning mot Tokyo och hur min ekonomiska situationen ser ut. SMDF var villiga att hjälpa mig med den ekonomiska biten, så jag är mer än nöjd. Så just nu väntar jag på ett avtal som ska komma på mailen. 

I fredags så var jag med på SMDF:s symposium. På förmiddagen var det föreläsningar om bl.a. forksningsläget i världen och i Sverige. Medan på eftermiddagen var det lite hur det är att vara vuxen med DMD (Duchennes muskeldystrofi). På det sista passet för dagen blev jag intervjuad. Intervjun handlade om min elitkarriär och satsning mot Tokyo. Jag blev intervjuad inför ca 150 pers, jag var dock lite nervös till en början men släppte ganska fort. 

Senare på kvällen så åt vi middag med alla närstående till DMD killar. Det var föräldrar, syskon och assistenter som åt, samt några DMD killar. Under middagen satt jag och pratade med SMDF:s ordförande och några andra föräldrar, där vi byte tips och idéer.

Efter middagen åkte jag och Björn Jönsson till baren. (Björn sitter med i SMDF: styrelse och han har Duchenne). Där satte vi hos några andra som varit på symposiet, det visade sig vara folk från Skövde och en till från styrelsen. 

I lördags så var det dags för workshops där jag och Björn hade ett öppet samtal om aktivt liv. Där vi diskuterade några förbestämda frågeställningar med åhörarna. Det är alltid roligt att delge mina kunskaper och tankar med andra, samt att hjälpa föräldrar som är oroliga om deras söners framtid. 

Jag vill tacka alla som var och lysande på intervjun och ni som kom till workshopsarna, samt ett stort tack till er som gjorde kvällarna intressanta och rogivande. Vill även ge ett extra stort till SMDF:styrelse som valde att än en gång sponsra min elitsatsning. TACK!!!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter