Påskledigt

Då var påsken över för detta år och träningen inför nästa tävling börjar.

I fredags kom min syster och Micke hit för att fira påsken med oss. Dom skulle på middag och vi andra tre åkte till stugan på Torsö. Jag hade gömt påskägg runt stugan så mor och far fick leta efter sina ägg.

I lördags morgon kom syrran och Micke ut till stugan. Dom fick också leta efter sina ägg. Vid lunch kom min kusin och hennes familj och några mer släktingar för att fira påsk. Jag hade gömt ägg för dom också så dom fick leta innan maten.  Maten bestod av sill, lax, ägghalvor, Janssons, färskpotatis, köttbullar, prinskorv och gubbröra. Resten av dagen hade vi det mysigt.

I söndags hade vi det skönt i vårvärmen, de andra solade och jag körde med min radiobil. Passade även på att prova rosé-champagne jag fick av syrran i 25 års present, mycket god. På kvällen åt vi hjort och lamm med delikatesspotatis och rödvinsås, riktigt gott.

Idag har jag tränat för första gången på två månader. Det gick riktigt bra, jag kände mig avslappnade och lugnt. Det var skönt att jag inte tappat för mycket under uppehållet pga sjukhusvistelsen. Nästa vecka åker jag till Hannover (Tyskland) för tävling.

Kollade även när Jula BK hade seriepremiär och dom vann med 3-2. Snart dags för grillning.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter