Från kyla till toppresultat


Började denna träningsdag på en kylig 50-metersbanan. Även idag blåste det lite för mycket för min smak och jag var tvungen att värma fingrarna på en varm vattenflaska. Men jag jobbade mig igenom träningen, dock så slarvar jag en del med detaljerna. Bättre fokus till tävlingen på onsdag. Starttiden kommer när jag vet.

Efter en 1 timmes paus började jag träna R5 (10 m liggande). Efter en trevande start så fick jag ordning på skyttet, dock bara sporadiskt. Jag brukar fokusera bättre när jag tävlar så jag började en match. Fick inte alls till det som jag ville, utan jag slarvar alldeles för mycket. Jag blev förbannad och sköt en match till och denna gång funkade allt. Så jag fick ihop 639.2, mitt personbästa på träning. Imorgon börjar jag tävla 11.45 med just R5, tyvärr går det inte att följa tävlingen live. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter