Kämpar insats

Idag var det R4 (10m stående) som stod på programmet. Jag var väldigt revanschsugen efter gårdagens dåliga finalstart. Men det gick inte speciellt mycket bättre idag utan snarare tvärtom. Jag fick inte jackan att sitta som den skulle inför grundomgången. Under provskotten fick jag försöka rätta till jackan så gott som det gick. När provskottstiden var ute var jackan fortfarande inte bra. Efter två dåliga serier, bestämd vi oss att backa undan och sätta om jackan. Denna gång fick vi den att sitta bättre. Tack vare att vi rättade till jackan för andra gången så kunde jag kämpa till mig en finalplats som 6:e skytt. 

Med denna kämpar insats från både mig och min laddare så var vi ännu mer revanschsugna. Vi fick dock inte jackan att sitta bra nu heller och in finalen så finns ingen tid att sätta om jackan utan jag fick försöka så gott jag kunde. Det gick inte speciellt bra i början av finalen då jag bara såg halva pricken och sköt tre racka 9:or. Jag kämpade dock upp mig till och slutade 7:a 

Imorgon är det dags att skjuta R9 (50m liggande) ute kylan, start 15.15.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter