Starten på VM-Träningen

Med 4 månader kvar till VM i Sydney har jag äntligen börjat VM-träningen. Det är lättare att motivera sig att träna när man har något att träna mot. 

Tidigare i veckan tränade jag R4 (stående 10m). Då det gick skit på tävlingen i Hannover på just R4, så valde vi (jag & laddarn) att ändra min skjutställning till en mer upprätt ställning. Den nya skjutställningen blev betydligt skönare för ryggen. Matchresultatet var dock inte något vidare men det kommer att bli bättre ju mer jag tränar. 

Idag däremot blev det R9 (liggande 50m) då det var bra väderförhållanden. Också här ändrar vi till en mer upprätt skjutställning. Utöver detta så provade jag att skjuta med en skyttehandske och ett nytt underlag på skyttebordet. Behöver dock vänja mig vid att skjuta med handske om jag ska kunna gör en ärlig bedömning om det är bättre än utan. 

Under den kommande veckan kan det bli svårt att kunna träna. Ska nämligen kolla på Sverige VS Malta i EM-kvalet live på Friends Arena, vi ska även besöka mina trognaste supportrar syrran och Micke. Vi kommer också att traska runt på Smaka på Stockholm. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter