Måndagsträning

I måndags blev det R9 träning. Vädret var nästintill perfekt, det kunde dock ha varit lite varmare. Det var en lite annorlunda och roligt träning.

Jag började med lite inskjutning som vanligt tills några mer från klubben kom (det är klubbträning på måndagar) och tränade. Efter inskjutningen, började jag skjuta provskott och sedan startade jag en match. När jag skjutit två skott raderar någon min tavla. De andra skyttarna skulle tydligen skjuta omgång 3 i en klubbtävling. (3 omgångar men man räknar 2).
Eftersom jag ändå precis skulle börja en match, så fick jag vara med på tävling. Jag fick också skjuta två omgångar efter varandra. Första omgången sköt jag två nior (inga decimaler i tävlingen) medans andra omgången sköt jag 5 nior, vilket va skit. Med 7 nior så tror jag att jag vann tävling.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter