”Nytt” handtag

Har precis varit och tränat R9  (50m liggande) på Mariestads skjutbanan. Det är andra träningspasset denna vecka på just R9. Jag har ändrat lite på mitt handtag, så handen kan vila mer.

I måndags så tränade jag samtidigt som klubben. Det är roligt och ganska givande, då det är mer ljud runt om kring. Det var mycket folk så jag fick sitta nära ena väggen, det är bara bra att träna när det är trångt. För så kan det vara ibland på tävlingar. Själva skyttet gick inte speciellt bra, fast det var väl ganska väntat då jag provade ”nya” handtaget. 

Idag gick det dock bättre, hade filat lite på handtaget så det passade bättre. Jag fick mer plats för lillfingret än i måndags, så det var skönt. Fick ändra lite på avtryckaren för att det skulle passa med det ”nya” handtaget och vinkeln på handen. Resultatmässigt så gick det riktigt bra, ingen vind och inte för kallt. Båda matcherna var över 621.0 så det är jag nöjd med. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter