Två dåliga träningar

Då var veckans andra och sista R9 (50m liggande) träning avklarad. Det har blivit väldigt varierande väder och resultat. 

I måndags tränande jag ihop med resten av klubben vilket är en roligt variation. Återigen mixtrade ledarna med tavlorna så jag blev avbruten i början av träningen, men det kan ju faktisk hända på en tävling också. Vädret var lite spännande också, ena stunden var det sol nästa regn och lite blåst på det. Kul..... faktiskt. Hade även ändrat och filat lite till på handtaget. Nu börjar det närma sig målet med handtaget. Resultatet på träningen var väl inte jättebra direkt, men men sånt är livet. 

Dagens träning var vi ensamma på 50m banan. Eller rättare sagt helt ensamma var vi inte utan vi hade sällskap av en hare, haha. Trotts att det inte var någon märkbar vind gick det inget vidare. Det lilla sista fanns inte där idag. Beror nog på att jag sov dåligt inatt. Handtaget hade jag återigen ändrat och filat lite på, men nu ör det bra. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter