Andra halvan av träningslägret

Då var sista halvan av träningslägret i Ystad. Nu är det mindre än en månad till VM i Australien. Det ska bli jättekul och jag är så taggad, speciellt nu när formen är på väg.

Igår kom jag hem från träningsläget i Ystad. Den första halvan sköt jag bara R9 (50m liggande), läs tidigare inlägg.

I lördags sköt jag bara R4 (10m stående) för det finns numera en extra gren för mig. Mixlag (en man och en kvinna från samma land tävlar i lag) skjuts i R4. Man skjuter 40skott var sedan slår man ihop bådas resultat. Där efter går 5 lag till final. Detta tränade vi på under lördagen.

Det gick faktiskt riktigt bra för oss. Jag vill nämligen ligga mellan 420-422 poäng, vilket jag gjorde på båda matcherna. Vi sköt även en final (först skjuter man 3x5 skott och sedan 9st singelskott, totalt 24 skott). Mitt resultat var bara 0.3 från mitt individuella Europa finalrekord.

I söndags sköt jag också bara R4, men denna gång sköt jag individuellt. Jag sköt två riktiga matcher med 30 min paus mellan. Första matchen sköt jag riktigt bra fram tills det var 20 skott kvar då sköt jag asdåligt. Men de sista 10:e skotten gick bättre och jag klarade lägets träningsmål.

Andra matchen så började jag riktigt bra, men sen sköt jag varannan dålig varannan bra. Återigen klarade jag lägets träningsmål.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter