Motoshow, helikoptertur och träning på det

Denna helg har det varit Speed Art Design i hela stan. Jag har bl.a kollat på motorshow och flugit helikopter. Det har även varit World Duchennes Awareness Day, WDAD. Har även hunnit med ett träningspass. 

Igår (lördag) var jag inne i Mariestad nästan hela dagen. Var och pratade med Heliair sweden om det var möjligt att jag kunde åka med, vilket det var. Men då det skulle vara bättre väder idag (söndag) så väntade jag. 

Eftersom det var kallt och blåsigt blev mina fingrar stela och det var svårt att köra permon, värmde jag mig i bilen och åkte runt lite. När fingrarna blivit tillräckligt varma parkerade vi bilen och gick bort och kollade på motorshowen. Där fick vi se bl.a drifting, veteranrallyfordon och en kille som hoppade med motorcykel. Därefter åt jag vildkebab (älg, vildsvin och hjort) riktigt gott. Senare på kvällen blev det sushi, vilket också var gott. 

Idag (söndag) var det då dags att åka helikopter. Efter en timmes köande var det äntligen vår tur. Jissens vad kul det var och vad långt man såg. När piloten vinklade helikoptern neråt pirrade det i magen. Jag fick helt klart mersmak av helikopter turer, så det får jag göra igen. 

Senare på eftermiddagen åkte jag och tränade R9 (50m liggande). Vädret var nämligen helt okej, då får man passa på. Idag blev det en riktigt match och en final. Jag var nöjd med både matchen och finalen, trots en dålig avslutning på matchen. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter