Träning två dagar i rad

Igår blev det lite annorlunda träning och idag blev det dubbla matcher. Det är både roligt och givande att variera sin träning, så man känner sig mer motiverad och fokuserad när det gäller. 

Igår, onsdag, blev det som sagt ett annorlunda träningspass. Vi körde en så kallad tennis match. (Någon slår en tärning och får tex 4 = 10.6 och då ska jag skjuta över det för att få poäng) jag fick tyvärr stryk igen. Jag har bara vunnit 1 av 4, skit också. Tennismatchen höll på i ca 75 skott, så det tar lite tid. Efter det så blev det en final, vilket gick helt okej men inte mer än så. Behöver jobba lite mer med just finaler. 

Idag, torsdag, blev det dubbla matcher. Första matchen sköt jag 10:e skott i taget med lite diskussion mellan. Började lite trevande med sköt sedan en riktigt bra 10-skottsserie. Efter det kom det två dåliga serier, men jag avslutade bra och 10.9 de två sista skotten. Nådde dock inte mitt träningsmål.

Match nummer två var en tävlingsmatch. Tyvärr så gick det ungefär som matchen innan 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter