Kräftskiva och föreläsning

I fredagskväll kom syrran och Micke och vi åt lite charkuterier. Till huvudrätt åt vi lammrostbiff med blandade betor och getostkräm, super gott.

I lördags så fyllde min fantastiska mor år. Hon fick öppna paket till frukost, vi hade köpt klädboxar man packar i för att ha bättre ordning på sina kläder när man reser. Senare på dagen åkte vi till Torsö och hade lite kräftskiva, riktigt bra kräftor. Vi hade inte bara kräftor utan räkor, ost, paj och focaccia. 

Idag, söndag, fick jag gå upp tidigt då jag skulle föreläsa i Skövde på Outdoor festivalen. Jag hade under hela veckan varit jätte nervös, fattar inte riktigt varför. Har ju föreläst några gånger tidigare. När jag kom till festivalen viste jag inte riktigt vart jag skulle men jag löste det ganska snabbt. När jag hittade rätt sal och börjat rigga upp datorn, startat den då kom någon och välkomnade mig. Han fixade Wifi lösen och en mygga/headset åt mig. När klockan närmade sig föreläsning tänkte jag att snart kommer väl alla åhörare men det kom en person och när klockan var 11.10 började jag ändå. Så jag hade föreläsning för en person, märklig känsla.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter