20-årsjubileum och träning

I fredagsmorse åkte jag och ett 50-tal personer från jobbet (FX Airguns) till Kolmården på 20-årsjubileum. Jag och tre kollegor fick åka taxi för alla fick inte plats i stora bussen. Efter ca 3 timmars bussfärd var vi framme och kunde käka lunch. När lunchen var uppäten, kunde vi i gemensam trupp gå till Delfinshowen. Delfiner är coola djur, vilka kraftpaket alltså. 300 kg och kan hoppa 3-4 meter upp. Trodde dock att showen skulle vara längre. Efter showen var det ”fri lek”. Jag och några mer åkte safari-linbana, vi fick se en hel del djur men tyvärr såg dom ganska trötta ut. Mina assistenter provade att åka Wildfire (Europas största berg och dalbana), den var tydligen rolig för dom åkte 8ggr. Det var en annan kille som åkte 16ggr. Senare på eftermiddagen var det dags för lagtävling, då jag var så kall och stel fick mitt lag klara sig utan mig. Tävlingen gick ut på att man skulle hitta svaret på några frågor. Svaren fanns runtom i parken. För varje rätt svar fick man ett ord av vår guide. Med dessa ord skulle man komma på ett gemensamt ord. Vårt lag vann tyvärr inte. 

På kvällen fick var det mingel med bubbel och efter det så bjöds det på trerätters. Till förrätt var det en modernare variant av svamptoast. Till varmrätt fick vi skivad kyckling och knäckpotatis (ugnsrostad potatis i typ sirap). Till dessert fick vi sockerkaka, chokladmousse, kexstrut och hallonsås. 

I lördags åkte vi hem från Kolmården. Vi åkte en annan väg hem, en smal och jöttekrokig väg. Var allmänt trött hela dagen får det blev nämligen sent i fredags. Mamma bjöd på fish and chips och det var som vanligt supergott.

I dag, söndag, passade jag på att träna R9 (50m liggande). Det var sista R9 träningen innan VM i Australien. Dock var det lite kallt och rejält blåsigt. Jag fick kämpa ordentligt för att sätta skotten. Är ganska nöjd med träningen överlag, men ville ha lite högre poäng. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter