Nu börjar det

Då var första träningsdagen avklarad. Började dagen med en god frukost, mycket bättre än förra hotellet. Sedan tog vi bussen till banan och där började jag att göra iordning för R5 (liggande 10m) träning. Närmare 60 inskjutningsskott krävdes innan jag började en match. Startade matchen ruskigt dåligt med 103,5 på första 10 skotten, det blev dock bättre men inte mycket. Efter första matchen sköt jag 10 provskott innan jag började nästa match. Den gick betydligt bättre tills det var 20 skott kvar då tappade jag orken och sköt dåligt. Innan jag började eftermiddagens träningspass tog vi en välbehövlig lunch. 

På eftermiddagen så tränade jag R9 (liggande 50m). Det gick ungefär som på R5 träningen. Sköt inte lika många prov skott utan det blev bara 20 skott innan jag började en match. Matchen gick inte speciellt bra då jag slarvade en del och var allmänt ofokuserad emellanåt. Kanske för jag har ätit för mycket fika och glass de sista dagarna (haha). Ne, nu är det dags att skärpa sig och fokusera mer på resten av träningarna och tävlingarna. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter