Gevärsbygge 

Idag, fredag, har det varit en lång dag. Gick upp tidigare och åt frukost för att ta den tidiga bussen. Tänkte nämligen besiktiga alla saker innan jag började träna. För att kolla om handtaget på 50m geväret var godkänt. Efter ca 3.5 timmars köande i en kall korridor blev det äntligen min tur. Jag fick först börja med att flytta knapparna på jackan, har tydligen ätit för mycket. När det var fixat kommer nästa backslag, siktet på luftgeväret var 14mm för hög. Det kanske inte säger så mycket med det är mycket. I en sport där 0.1 millimeter kan avgöra en final är det en del. Jag fick helt enkelt bygga om nästa hela geväret för att det skulle passa. Då kanske ni undrar varför jag inte hade koll på det, jag har haft så i dom senaste 5 tävlingarna. Men nu dömde dom ut den, märkligt. 

Efter en vrålsnabb lunch kunde vi träna/bygga gevär för att får iväg 25 skott innan invigningen. Tyvärr fick min PT ingen lunch då har fick skruva med geväret, tufft liv. Dom sista 5 skotten blev faktiskt bra, imorgon är det PET (Pre Event Training) och på söndag är det tävling. 03.45 svensk tid är det start, länk till live resultat kommer i morgon. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter