R4 tävling

Idag, söndag, hade jag min första tävling på detta VM. Den gick i grenen R4 (stående 10m). 

Jag tog bussen vid 10 tiden för att komma i lagom tid till tävlingen. Innan jag började göra mig i ordning kollade jag lite på när Johanna och Jocke tränade (mix team pistol). När tiden var inne började jag göra mig i ordning för tävlingen. Allt gick enligt planerna och jag var färdig i lagom tid och jag var taggad. Provskotten gick bra i 5-6 skott och sedan ett dåligt skott. Sköt närmare 30 provskott innan det var dags för tävling. De första 10 skotten var jag nervös och sköt några dåliga och några riktigt bra skott. Nervositeten avtog och efter 30 skott var jag inte nervös längre. Då började jag skjuta dåligt, riktigt dåligt. Det repade sig under de sista 20 skotten men inte tillräckligt mycket. Jag är inte nöjd med mitt resultat och slutade på en 13:e plats. 

Imorgon är det dags för PET (Pre Event Training) på R5 (liggande 10m)

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter