Tredje advent 

Då var denna helg också slut. Det blev julbord med jobbet, julshow med mat, träning och julgodistillverkning.

I fredags var det julbord med jobbet på Bryggeriet. Har inte varit där och ätit förut så det var kul, blev dock lite besviken på maten. Hade ganska höga förväntningar som dom tyvärr inte kunde leva upp till. 

I lördags var jag med mamma, pappa, min farbror och hans fru på julshow med julbord. Det var riktigt bra, över förväntan. Även maten var bättre än jag trodde. Synd bara att det inte var mer folk. 

I dag (söndag) tog jag en lång sovmorgon, vilket var skönt. Det var längesedan jag sov så bra. Efter lunch blev det ett träningspass (mängdträning). Känner att det blir bättre och bättre ju mer skott jag skjuter. Senare på kvällen gjorde jag och mamma lite lakritsfudge. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter