Årets första träningsläger 

Om drygt en timme åker jag till Sävsjö för träningsläger med resten av landslaget. Det ska bli skönt att komma bort från vardagen lite och bara tänka på skytte. Det är lättare att fokusera när man är flera stycken som tränar samtidigt. Jag blir nämligen mer taggad att träna och tävla när man är fler. 

Under detta träningsläger ska vi ha team buildning i form av gemensam matlagning. Vi har sedan tidigare bestämt vilka delar av trerättersmiddagen som varje person är ansvarig för. Jag valde att ansvara för förrätten, jag måste säga att jag är grym på förrätter och jag tycker det är superkul. Det kommer bli jätte intressant och spännande att se hur det går, känner jag alla rätt så ska det inte var några problem. 

Vi kommer även skjuta två tävlingar med grundomgång och final. En på 10m och en på 50m. Jag kommer också att skjuta 3:e omgången av tävlingen Home Range Cup (en online tävling med 4 omgångar)
Där skjuter jag både stående och liggande fast det är två separata tävlingar. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter