Träningslägret i Sävsjö 

Har under helgen varit på träningsläger i Sävsjö med landslaget. Vi sköt två tävlingar med finaler. Vi hade även teambuilding i form av matlagning. Det blev också en del fri träning.

I torsdags eftermiddag åkte vi ner till Sävsjö för träningsläger med landslaget. Eftersom vi inte kunde åka tidigare på dagen pga som var det bara att äta och sedan slappa på rummet.

Direkt på fredag morgon körde vi en tävling med final för att får tävlingsträning. Jag är inte helt nöjd med min egen prestation men formen är påväg åt rätt håll iallafall, vilket känns skönt.

På eftermiddagen så körde jag ett tufft träningspass på R9 (50m liggande). Het inte kunnat träna R9 sedan VM, det är lite för kallt ute nu. Har tyvärr ingen möjlighet att träna inne för den delen heller då det inte finns någonstans i närheten att skjuta 50 m inne.

På kvällen var det dags för årets första team building där vi lagade mat ihop. Jag hade ansvaret för förrätten och vi gjorde tortilla slice med créme fraîche, lök, rom och hakad breisola. Det blev även en fräsch sallad med vitlöksbröd och chèvre. Huvudrätten hade Anna och Ellinor ansvar för och det blev 3 gånger älg. (Rökt älghjärta, älgentrecôte och älgkalvfilé) till detta blev det potatisgratäng och sallad. Desserten stod Jocke för och det blev en jättegod tiramisu.

På lördagsmorgonen var det ytterligare dags för tävling denna gång var det 50m som skulle skjutas. Jag startade den tävling ganska dåligt men tog mig samman och avslutade strålande och fick en bra slutpoäng. Det är ett bra tecken att formen och tekniken på R9 (50m liggande) sitter där. Sköt även en riktig bra final där jag slog världsrekordet med ca 1.5 poäng. Dock är det ingen vind inne, men å andra sidan så jag sjukt otränad. Jag fortsätta även med R9 träning på eftermiddagen.

På söndagen tog vi en halvtimmes sovmorgon. Började även denna dag med en tävling med final, men jag tror att vi som var kvar var mycket slitna efter helgens tuffa träningar. Resultaten var nämligen ingen vidare från någon av oss.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter