Äntligen träning 

Efter ca 3 veckor utan att kunna träna var det kul och intressant att prova alla nya skyttesaker. Det märktes också på tajmingen i skottögonblicket att jag inte har tränat på länge.

Igår var det äntligen dags att träna igen. Har haft luftgeväret på service i ca 3 veckor. Har under den tiden fått hem min nya fjäder/klyka även min nya permobil har jag fått hem.

Det tog inte speciellt lång tid att komma i ordning för träning. Var dock tvungen att flytta en sak på skyttebordet (från grundinställning som vi gjorde i tisdags). Permobil är även betydligt lättare att ställa in i rätt läge för att kunna skjuta. Med tanke på alla dessa nya skyttesaker så tyckte jag att träningen gick bra, förutom tajmingen i skottögonblicket. Det kommer jag jobba bort fort så det är lugnt.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter